Hoogstwaarschijnlijk is het over en uit tussen Temptation Island-verleiders Pommeline en Fabrizio, die meedoen aan het komende Temptation Island VIPS-seizoen. Heeft Pommeline nu ook al een ander? In de vorm van Joshua?! 

Article continues after the ad

Hopt Pommeline heel snel over naar een andere bekende verleider? Weten we niet. We moeten ook weer niet te hard van stapel lopen. Het gaat 'slechts' om een dansje, samen in een of andere Belgische club. Maar wel een érg intiem dansje. Team Tempa (die ook het nieuws over de vechtpartij naar buiten bracht) gooide de beelden online:
 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pommelien en Zjosuwa 💃🏻💃🏻💃🏻

Een bericht gedeeld door Team Tempa (@team_tempa) opPommeline en Joshua?

Wat we in ieder geval wel met zekerheid kunnen zeggen: Pommeline heeft het erg gezellig met Joshua, die we natuurlijk ook kennen uit Temptation. Momenteel schittert de blonde hunk ook nog eens in Ex On The Beach: Double Dutch All Stars op MTV. En om maar aan te geven hoe populair Joshua is: hij krijgt zijn eigen frikandel!


Temptation Island VIPS 2019

Waarschijnlijk zien we in het komende seizoen van Temptation Island VIPS waar het misging tussen Pommeline en haar eveneens hevig getatoeëerde (ex?)vriendje Fabrizio. Waarom liet ze anders haar liefdestattoo weglaseren? 
 


Temptation Island Vips is vanaf donderdag 27 juni wekelijks te zien op Videoland!