Monica en Viktor, Temptation Island

Sinds vanochtend staan de eerste twee afleveringen van het nieuwe seizoen Temptation Island: Love or Leave op Videoland. Voor fans is het smullen geblazen, want de show zit nu alweer vol verrassingen en heftige plottwists.

Article continues after the ad

De belangrijkste verrassing: de singles krijgen veel en veel meer macht.

Overgeleverd aan de singles

In de afgelopen seizoenen van Temptation Island waren de verleiders slash singles er puur om een relatie te breken, maar dat is inmiddels verleden tijd. De singles hopen op Temptation Island hun ware liefde te vinden, en dat mag niets of niemand in de weg staan. Daarom krijgen ze dit seizoen meer macht: wanneer ze het idee hebben dat iemand zich niet genoeg openstelt, mogen ze die twijfels bij de productie kenbaar maken.

Pas op: je bent gewaarschuwd

Mocht dit gebeuren licht het zwembad bij zowel de mannen- als de vrouwenvilla op, als waarschuwing naar de koppels dat er iets moet gebeuren. Na maximaal 24 uur is het aan de singles om te beslissen: is de persoon in kwestie genoeg veranderd óf zit het avontuur er voor dit koppel nu alweer op? 


Plottwist

Nu lijkt dit nog een ver-van-je-bed-show, maar dat gaat niet lang meer duren. SPOILER In de korte teaser aan het einde van aflevering twee is al te zien hoe één koppel de bons krijgt... Om welk koppel dit gaat, blijft tot volgende week donderdag een verrassing!

Elke donderdag zie je een nieuwe aflevering van Temptation Island: Love or Leave op Videoland.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.