Gulcin, Sorelis, Temptation Island

Het nieuwe seizoen Temptation Island was met de loslippige Sonny al behoorlijk spraakmakend te noemen, maar de vierde aflevering zet daar nog een tandje bij. Na een heftig kampvuur voor de vrouwen en een feestavond voor de mannen laten de makers ons achter met een behoorlijke cliffhanger.

Article continues after the ad

"Kaj, heb je even?" horen we de 32-jarige Sorelis in de teaser richting aflevering vijf zeggen. "Ja, tuurlijk", reageert een verraste Kaj Gorgels.

Relatietest voorbij?

Fans speculeren erop los: wat gaat Sorelis zeggen? Wil hij opgeven nu zowel hij als Gulcin tot inkeer zijn gekomen dat hun negenjarige relatie nog lang niet voorbij is? Normaal mogen kandidaten natuurlijk niet zomaar opgeven - en moet er eerst een smokkelpoging of zwangerschap aan het licht komen - maar in dit vernieuwde seizoen waarin het voor de kandidaten echt een test voor zichzelf is, is dat nog maar de vraag. 

Nieuw koppel op wacht

De veelgeprezen pagina Team Tempa weet het zeker: Sorelis en Gulcin verlaten volgende week Temptation Island en hun vervangers staan al klaar namelijk Eva en Kelvin. Dit jonge en sportieve koppel lijkt momenteel iedere Temptation-deelnemer op Instagram te volgen en reageert met regelmaat op foto's van alle nieuwe gezichten. Of het echt waar is of gewoon stom toeval, gaan we zien! 


Temptation Island: Love or Leave zie je iedere donderdag op Videoland.