Vrouwelijke verleiders Temptation Island 2020

Dat Temptation Island dit seizoen dramatische kijkcijfers scoort wisten we al. Maar ondanks de saaie afleveringen vragen Temptation-kijkers nu of Videoland niet even het hele seizoen online wil gooien voor iedereen in thuisisolatie. Nou, Videoland? Wat vinden jullie?

We willen sensatie!

Al vanaf het begin loopt het Temptation Island-seizoen niet lekker. En ook gisteravond heerste verveling tussen de reacties op Twitter. "Kom op met die actie" en "we wachten op drama en sensatie", klinkt het van de kijkers. Wanneer beginnen eindelijk die ruzies en hevige kampvuursessies?


Alsjeblieft, Videoland?

De hoop is dat de rest van het seizoen wél de quilty pleasure-behoeftes van de kijkers bevredigt. Het zou ideaal zijn als Videoland even het hele seizoen online zet, helemaal nu we allemaal zoveel thuis zitten door het coronavirus. De streamingdienst doet al zijn best om kijkers tegemoet te komen in deze tijd, morgen komt bijvoorbeeld Mocro Maffia seizoen 2 al helemaal online! Willen ze ook zoiets voor Temptation Island doen? Vragen kan geen kwaad.

Article continues after the ad


Geen Videoland-account maar wel zin om series te bingen? Bekijk hier de beste binge-series op Netflix voor thuiszitters!