Fabrizio Tzinaridis

Temptation Island-ster Fabrizio Tzinaridis gaat meedoen aan het spraakmakende programma Steenrijk, Straatarm. Dat maakt hij bekend in een Instagram-post.

Dit is niet de eerste reality-ster die meedoet: Love Islands Lotte van Leeuwen deed gisteravond mee.

Pestverleden

In Steenrijk, Straatarm ruilen twee families met enorm verschillende inkomens een week lang van huis, budget en dagelijks leven. Fabrizio verplaatst zich in de komende aflevering een week lang in de schoenen van alleenstaande moeder Monica uit Friesland, die nog altijd moeite heeft met haar pestverleden.

Article continues after the ad

Niet ‘steenrijk’

Fabrizio vindt zelf dat hij niet in de categorie 'steenrijk' valt: “Dankzij het succes van de tattooshop, die op dit moment jammer genoeg nog steeds verplicht de deur gesloten moet houden, kunnen we wel zeggen dat we niet mogen klagen. Zijn we daarom steenrijk? Nee, we zijn gewoon twee vrienden die dit avontuur samen wilden aangaan”

Het was wel even wennen: “Om het dan opeens met veel minder te moeten doen is toch wel een grote eye-opener geweest en heeft ons zeker het een en ander doen beseffen.”

 

Omdat Fabrizio sinds korte tijd weer single is, doet zijn assistent Daniele mee. “We zijn gewoon twee vrienden die dit avontuur samen wilden aangaan”, zegt de reality-ster in de Instagram-post.

De Steenrijk, Straatarm-aflevering met Fabrizio zie je volgende week woensdag om 20.30 uur bij SBS6.