Temptation Island: Love or Leave

In Temptation Island: Love or Leave is de bekende opzet een beetje anders dan je van Temptation Island gewend bent. De show draait minder om feesten en beesten, en is meer een test om te kijken of de relaties van kandidaten wel okee zijn. Ondanks de andere opzet wordt het nieuwe seizoen spectaculair, zeggen Monica Geuze en Viktor Verhulst.

In RTL Boulevard vertellen de presentatoren dat er heftige gebeurtenissen plaatsvinden in Temptation Island: Love or Leave. Verhulst: “Er is best wel wat gebeurd, denk ik.” Geuze: “Het is totaal anders dan alle andere seizoenen. Maar alle kandidaten hebben natuurlijk ook een jaar in quarantaine gezeten, dus die hadden best wel weer zin om er weer tegenaan te gaan. Dat merkten we wel.”

De koppels van Temptation Island: Love or Leave twijfelen aan hun relatie óf willen na een turbulente periode juist bewijzen dat het wel goed zit. De single dames en heren zijn er niet op uit om de deelnemers van het rechte pad te krijgen, maar zijn óók op zoek naar iets serieus.

Article continues after the ad

Temptation Island: Love or Leave op Videoland

Volgens Viktor Verhulst leven hij en Monica ook flink mee met alle kandidaten, vooral als het mis gaat. “We hebben ’s avonds vaak ook discussies over wat er gebeurd is. Als er iets niet goed gaat aan de andere kant vinden we dat ook echt heel erg voor die mensen.”

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Je ziet Temptation Island: Love or Leave vanaf 26 augustus op Videoland.