Arda en Elke, Temptation Island

We zagen gisteren dit seizoen van Temptation Island tot een spectaculair einde komen. Hoe gaat het 3 maanden na de opnames met de koppels? Arda maakt de meeste indruk als hij bekendmaakt een relatie te hebben met een verleidster en zelfs al te denken aan samenwonen en trouwen! Wat?!

Huisje, boompje, beestje

We keken dit seizoen allemaal naar de Arda-soap en werden woedend toen hij het hart van Elke brak door 'naakt te knuffelen' met verleidster Eline. Maar in de aflevering van gisteren wordt duidelijk dat noch Eline noch Elke de persoon is waar Arda nu een toekomst mee ziet. Verleidster Amber is de nieuwe 'topvrouw' in Arda's leven en de twee hebben zelfs al plannen samen te gaan wonen en te trouwen! "Ik hoop in de toekomst wel samen te kunnen werken, samen naar huis te gaan en ja, ook kids natuurlijk", vertelt Arda. Dat is snel... 

Article continues after the ad

Zach en Simone toch weer samen?

Behalve Arda, maakte ook Zach dit seizoen (negatieve) indruk op de kijkers toen hij het bed indook met verleidster Romee en vervolgens zijn vriendin de schuld gaf van alles. Zelfs presentatoren Annelien en Rick keken met open mond naar het gedrag van Zach. We hoopten allemaal dat Simone hem een schop onder de kont zou geven, maar gisteren zagen we hoe de twee toch weer contact hebben en Zach hun relatie een nieuwe kans wil geven... Wordt dit dynamische duo dan toch weer een stelletje? Ze zijn niet voor niets een van de meest opmerkelijke koppels in Temptation Islands geschiedenis.