Arda en Amber Temptation Island, baby

Er komt weer een heuse Temptation Island-baby aan. Nadat begin dit jaar Gianni en Melissa al onthulden in verwachting te zijn, maken zojuist kandidaat Arda en verleidster Amber bekend een baby te verwachten! 

Article continues after the ad

"2020 was echt een hectisch jaar", schrijft Arda bij de grote onthulling. "We hebben veel up's en downs gehad, maar net zoals alles komt hier ook een einde aan. Ik zei dat er iets groots op komst was en dat is het ook. Een onverwacht mirakel heeft zich enkele maanden geleden voorgedaan. Met veel vreugde in mijn hart wil ik jullie meedelen dat Amber en ik in verwachting zijn."


Bijzonder avontuur

Arda begon de grote relatietest met zijn vriendin Elke, maar viel tijdens de show al snel voor de charmes van kandidaat Eline. Hoewel hij al na twee weken onthulde gevoelens voor haar te ontwikkelen, zag zij hun opgebouwde band slechts als een vakantieliefde. Het was dan ook pas na de opnames terug in België dat de vonk tussen verleidster Amber en Arda oversloeg. In de laatste aflevering zagen we al dat de twee samenwoonden, dachten aan trouwen en dus ook aan kinderen. Alleen zo snel hadden ze het zelf ook niet verwacht...

Onvruchtbaarheid

Amber is op haar Instagram behoorlijk openhartig over hoe de zwangerschap - die als een verrassing kwam voor allebei - kon gebeuren. 2,5 jaar geleden kreeg de realityster in het ziekenhuis te horen dat zij door een ontstoken spiraaltje zo goed als onmogelijk op de natuurlijke wijze zwanger kon raken. "In de periode die volgde heb ik geen anticonceptie gevonden waar mijn lichaam goed op reageerde, dus ik dacht: het is toch niet nodig, want het kan niet." Tot dit moment dus. "Vol ongeloof, paniek, maar diep vanbinnen ook blij, want wat ooit niet mogelijk was, was met jou mogelijk geworden. Op dat moment besefte ik dat we 'meant to be' zijn." Lees hieronder haar hele verhaal.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Not expected but oh baby what a miracle you are. ✨ Toen ik 2,5 jaar geleden in het ziekenhuis belande met complicaties van mijn pas gestoken spiraaltje en te horen kreeg dat het zo goed als onmogelijk was om op natuurlijke wijze zwanger te worden stortte mijn wereld in. Al altijd dromend van een groot gezin, al altijd dromend van 3 prachtige kindjes in 1 klap weg geveegd. De opvolgende periode geen anticonceptie waar mijn lichaam goed op reageerde “achja het is toch niet nodig, het kan toch niet.” 2 jaar verder en ik leer jou kennen. Vertel je alles wat er gebeurd is, wat de dokters me vertelde. We zouden er wel iets op vinden als we ooit aan kinderen willen beginnen maar dat was nu nog niet op de planning aangezien we nog maar heel pril samen waren. En toen gebeurde het, ik noem het een mirakel, 2,5 jaar geleden te horen krijgen dat het op natuurlijke wijze niet mogelijk ging zijn, toen in een relatie zittende en het daarbij nooit gebeurde. Gebeurde het bij jou wel. Vol ongeloof, paniek maar diep vanbinnen ook blij want wat ooit niet mogelijk was, was met jou mogelijk geworden. Op dat moment besefte ik dat wat wij hebben gewoon meant to be is. Op dat moment besefte ik dat jij degene bent die is weggelegd voor mij, dat jij mijn soulmate bent. Ik kan niet beschrijven hoe gelukkig jij mij maakt en hoe dankbaar ik ben dat het lot ons bij elkaar gebracht heeft. Ik ben zeker dat het lot ons een prachtige toekomst tegenmoet heeft en we deze mogen delen met een prachtige baby die op komst is. 21/12/2020 ♥️ Baby Turker

Een bericht gedeeld door Temptation Island 2020 🌴 (@ambervgxx) op