Karim en Roshina in Temptation Island 2020

Vanaf vanavond barst het genre 'guilty pleasure' weer helemaal los op RTL 5. Ondanks een onderzoek over misstanden achter de schermen bij De Villa, besloot RTL om de nieuwe reeks Temptation Island toch uit te zenden.

Article continues after the ad

En zoals altijd zijn er weer vier koppeltjes die zich wagen aan 'de ultieme relatietest'. De mannen en vrouwen dompelen zich op een Thais eiland onder in een wereld vol drank, feestjes en verleiders. Zijn Christian (28) en Angela (26), Gianni (27) en Melissa (23), Arda (26) en Elke (23) én Karim (23) en Roshina (27) bestand tegen alle verleidingen?

Temptation Island gaat beginnen

Het wachten is bijna voorbij... 🔥

Geplaatst door Temptation Island RTL op Dinsdag 25 februari 2020

Verleiders

Benieuwd naar de singles die dit seizoen gaan proberen roet in het eten te gooien? Maak hier kennis met de vrouwelijke verleiders en klik hier voor de mannelijke singles.

Verklaring RTL

Volgens zenderbaas Peter van der Vorst is er de afgelopen tijd uitgebreid gepraat met de deelnemers van dit seizoen. Dit gaf hem het vertrouwen om Temptation Island - ondanks de grensoverschrijdende gebeurtenissen in genregenoot De Villa - toch terug te brengen. "Temptation Island blijft natuurlijk wel een relatietest, maar altijd in een veilige omgeving en met respect voor alle betrokkenen. De begeleiding van kandidaten door de programmamakers voor, tijdens en na een productieproces, is van het grootste belang. Het genre is nog steeds geliefd bij een groot publiek en heeft wat ons betreft dus toekomst", aldus Van der Vorst in een persverklaring. 

De eerste twee afleveringen van Temptation Island 2020 komen vanavond vanaf 20:30 uur op RTL 5. Op Videoland kun je nu al vooruitkijken tot en met aflevering drie.