Ricky, Temptation Island

Het nieuwe seizoen Temptation Island: Love or Leave is al even aan de gang en de geruchtenstroom over de toekomst van alle deelnemers loopt natuurlijk ook lekker door. Michella Kox is zo opnieuw wat op het spoor gekomen, en dat heeft alles te maken met de 33-jarige Ricky.

Article continues after the ad

Wie Temptation Island op de voet volgt, weet dat het wel erg lekker gaat tussen Jaydi en Ricky. Zo goed zelfs, dat het er nu op lijkt dat Jaydi haar ex Sonny achter zich heeft gelaten en vol voor de knappe hunk heeft gekozen. Jaydi zou echter niet de eerste bekende dame zijn met wie Ricky aanpapt.

Geruchtenstroom

Hij blijkt namelijk twee bekende exen te hebben: presentatrice Saar Koningsberger en zangeres Eva Treurniet. Die laatste deed onder meer mee met X-Factor met haar vriendin Nathalie en waagde in 2014 een poging bij The Voice of Holland. Geruchtenkoningin Michella Kox werd daar op Instagram op geattendeerd. 

Liefdesrelaties

Michella kon het natuurlijk niet laten en vroeg zelf aan Ricky om de geruchten over de eerdere relaties te bevestigen of te ontkrachten. "Ik heb inderdaad twaalf jaar geleden een relatie gehad met Saar. Wij zijn elkaar tegengekomen tijdens de opnames van TMF. Ook heb ik vroeger achter de schermen gewerkt van meerdere tv-programma's", vertelt Ricky openhartig. Ook de relatie met Eva blijkt niet uit de lucht te komen vallen. "Ik zag Eva meedoen aan The Voice of Holland en dacht toen: zo, wat een knappe griet, ik stuur haar een berichtje. Uiteindelijk heb ik twee jaar een relatie met haar gehad." 

Bekijk hieronder het hele bericht van @michellakox

Ricky blijkt echter niet de enige te zijn met een bekend ex-liefje. Lees daar hier alles over.

Een nieuwe Temptation Island: Love or Leave is elke donderdag te zien op Videoland.