Fabrizio

Temptation Island-bekendheid Fabrizio Tzinaridis is normaal echt een sportschoolbeest, maar door de coronacrisis en lockdown (ook in België) vliegen de coronakilo's eraan. Even géén sixpack meer.

Article continues after the ad

"Dankzij quarantine en mijn eigen dikke schuld is dit het fysiek waar ik deze week mee startte", schrijft Fabrizio in een uitgebreide en openhartige Insta-post. "Als er iets is dat velen vergeten is het dat Instagram vaak een valse waarheid toont. Als er iets is waar ik al jaren voor sta is het realness, no bullshit. Straight forward. Hard werken. Geen sprookjes." En daarom ook deze foto:

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Als er iets is dat velen vergeten is het dat instagram vaak een valse waarheid toont. Als er iets is waar ik al jaren voor sta is het realness, no bullshit. Straight forward. Hard werken. Geen sprookjes. Dus zonder meer. Dankzij Quarantine en mijn eigen dikke schuld is dit het fysiek waar ik deze week mee startte. Ik stel mezelf een doel en ik geef mezelf 70 dagen. No cheating. Puur hard werk en discipline. Niet alleen om volgens sommigen het droomlichaam te verkrijgen. Het oppervlakkige. Begrijp me niet verkeerd ik voel me gelukkig in dit lichaam. Ondanks het hogere vetpercentage dan dat ik gewoon ben. Maar vooral om mijn mindset aan te scherpen en routine en discipline toe te passen in zowel mijn werk- als liefdesleven. Set goals. Shatter them ♥️ dietplan: @aron_winnelinckx Coach: @coach_ahmed_ supplements: @patser.life LETS GO!

Een bericht gedeeld door FABRIZIO (@fabrizio_tzinaridis) op

 

Keihard trainen

De bekende Belg gaat er nu alles aan doen om weer in shape te komen. "Begrijp me niet verkeerd ik voel me gelukkig in dit lichaam", verduidelijkt hij, "ondanks het hogere vetpercentage dan dat ik gewoon ben". Hij gaat vooral weer keihard trainen "om mijn mindset aan te scherpen en routine en discipline toe te passen in zowel mijn werk- als liefdesleven".