Demi Rutting, Temptation Island

Demi Rutting, die vorig seizoen meedeed in Temptation Island met (ex)vriend Sidney, vertelt in haar YouTube-debuut over haar cosmetische ingreep. De realityster weidt uit over de correctie en waarom ze de beslissing heeft genomen.

'Altijd lelijk gevoeld'

Demi begint haar YouTube-carrière direct met een knal. Openhartig heeft ze het in haar eerste video over haar neuscorrectie en hoe moeilijk haar jeugd was hiervoor. Ze voelde zich altijd onzeker en durfde op een gegeven moment zelfs niet meer naar feestjes te gaan. "Het heeft zoveel jaren invloed op mijn leven gehad en hoe ik over mezelf dacht", vertelt Demi in tranen. De ingreep heeft dus echt haar leven veranderd en ze zit nu een stuk lekkerder in haar vel. "Het voelde als een soort bevrijding toen ik het niet meer had. Dat ik gewoon in de spiegel kon kijken". Hieronder zie je haar hele verhaal en zelfs wat foto's van voor en na de operatie. 

 

Leven na Temptation

De deelnemers van Temptation Island gebruiken vaker hun YouTube-kanaal om in de spotlight te blijven. Veel koppels en singles zijn aan het vloggen geslagen en delen de meest persoonlijke beelden met de kijkers. De zwangerschap van Gianni en Melissa, een tweede kindje voor Channah en Quentin, de kandidaten blijven dankzij YouTube ook na Temptation Island nog lange tijd populair!

Article continues after the ad