Temptation Island is waarlijk the gift that keeps on giving! Eén verleidster heeft een oud-deelneemster uitgedaagd voor een battle in… Boxing Stars!

Het stel Niels en Rosanna mocht meedoen aan Temptation Island VIPS omdat ze eerder kandidaten waren in… Temptation Island. Het duo ging destijds finaal de mist in, dus ze dachten: we proberen het gewoon nóg een keer!

Niels rende in VIPs als een dolle stier op Fabiola 'ik vind bekende mensen aantrekkelijk omdat ze status hebben en geld' Volkers af, en Rosanna werd geconfronteerd met haar oude vlam Alex. Het stel ging na de show uit elkaar, maar is inmiddels weer ehm... verloofd.

Article continues after the ad

No ass!

Rosanna stuurde Fabiola naar verluidt echter wel een paar boze berichtjes, waarin ze haar vergeleek met een poedel en zei dat ze ‘no ass, no boobs’ had. Op Instagram meldde Fabiola op haar beurt dat ze wel een rondje wil boksen met Rosanna.

We willen onszelf niet op de borst kloppen, en dingen zeggen als ‘dit soort fratsen zijn precies wat Boxing Stars nodig heeft’, maar: dit soort fratsen zijn precies wat Boxing Stars nodig heeft!

Helaas zal een ongeremde matpartij tussen de twee dames pas volgend seizoen kunnen plaatsvinden… áls dat er sowieso komt. Misschien is het sowieso een leuk idee om de twee programma’s sowieso samen te voegen tot één spetterende orgie van seks en geweld?