Hind Laroussi in Better Than Ever

Zangeres Hind Laroussi zat in de nieuwste aflevering van het nieuwe tv-pareltje Better Than Ever op RTL 4, waarin we ooit zo bekende, soms vergeten oud-talentenjachtsterren terugzien. De Idols-ster vertelde openhartig over haar Amerikaanse avontuur, dat ze voor een deel als 'een hel' beleefde. Ze keek zelf ook naar de uitzending, maar is teleurgesteld in de makers.

'Behoorlijk emotioneel'

"Ik was behoorlijk emotioneel", geeft ze toe in een interview met Shownieuws. "Het leven van een artiest gaat nooit vanzelf. En de laatste vijf jaar heb ik heel veel meegemaakt in Los Angeles. Heel veel mooie dingen meegemaakt, maar ook heel veel teleurstellingen gekend."

Een aanvaring met Philip Lawrence (de muziekpartner van Bruno Mars), afgepoeierd worden door je manager en het feit dat de Amerikaanse muziekindustrie '10 keer harder is dan de Nederlandse'; Hind maakte... inderdaad nogal wat mee in de USA. Het kwam ook allemaal voorbij in Better Than Ever, maar volgens de Idols-bekendheid kwam niet genoeg naar voren dat háár carrière niet is 'mislukt'.


Hind teleurgesteld

Dat is toch een beetje de indruk die ontstaat bij Better Than Ever: 'mislukte' - heel kort door de bocht gezegd - talentenjachtbekendheden vertellen waarom we ze nu nauwelijks meer zien. "Jammer", vindt Hind, die zegt dat ze juist wél successen beleefde nadat ze derde werd in de eerste Idols. "Mijn liedje Lost heeft wel degelijk de Billboard Dance-charts bereikt. Dus het was ook wel heel dramatisch allemaal, terwijl ik ook heel veel leuke dingen heb gedaan."

Article continues after the ad

'Carrière is niet gefaald'

Haar muziekcarrière is allesbehalve een flop, wil ze graag benadrukken. "Een van mijn grootste dromen is tot uiting gekomen en dat is dat mijn nummer gewoon in de Billboard Dance-charts stond, op nummer 4. Het is dus niet zo dat mijn carrière gefaald is. Integendeel, ik ben met liedjes doorgegaan en één voor één ben ik ze hier aan het uitbrengen in het Midden-Oosten."


Better Than Ever is elke zaterdag om 21.45 uur te zien op RTL 4.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.