BZV Annemiek uit Boer Zoekt Vrouw 2020

Boer zoekt Vrouw-ster Annemiek vond na het veelbesproken seizoen van een tijdje geleden alsnog haar grote liefde in Charlie. De twee zijn nu samen voor het eerst op vakantie, maar... dat is niet altijd alleen maar rozengeur en maneschijn.

Article continues after the ad

Annemiek kondigde haar 'citytrip' met Charlie eerder al aan. De reis gaat dus naar Portugal. De boerin moest haar bae laatst even missen, maar nu hebben ze álle tijd voor elkaar... zou je denken. Maar dat is dus niet zo...

Voetbalelftal

"Nou, we zijn dus gezellig op vakantie", beschrijft Annemiek in een hilarisch filmpje op Insta. "En ik dácht dat ik alleen met mijn vriendje op vakantie ging... maar ik krijg er dus elke avond... twee voetbalelftallen bij!" Charlie zit namelijk volop te genieten van een voetbalwedstrijd!

Genieten

Het is even wennen voor Annemiek, zo'n vriendje met een tweede grote liefde. "Ik heb in mijn leven nog niet zoveel voetbal gekeken", zegt ze met een glimlach die bewijst dat ze gelukkig niet echt boos is op haar Charlie. Kijk maar eens hoe leuk ze het hebben samen!

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Aan het genieten op Madeira! / Enjoying Madeira! #madeira #calheta #holiday #vacation #vakantie #

Een bericht gedeeld door Charlie-Robinson Poortvliet (@cpoort) op