Aan het eind van Guardians of the Galaxy Vol. 2 maakten we al kennis met Teenage Groot. Regisseur James Gunn heeft nu bevestigd dat deze onwaarschijnlijke superheld ook zijn opwachting zal maken in Avengers: Infinity War!

Article continues after the ad

Superheld

Baby Groots worden eh… Groot. En wie tijdens de aftiteling van Guardians of the Galaxy Vol. 2 nog even bleef hangen, kon hem al in actie zien: Teenage Groot! Deze nukkige superheld speelt liever videogames dan dat hij zijn kamer opruimt. Dit tot groot ongenoegen van teamleider Star-Lord (Chris Pratt). En als we Guardians of the Galaxy-regisseur James Gunn mogen geloven, is dat beslist niet het laatste wat we van Teenage Groot hebben gezien!

Prettig gestoord

“De Groot die je ziet aan het einde van Guardians of the Galaxy Vol. 2 is de Groot die we hebben ontworpen voor Infinity War”, onthulde Gunn in een interview met Cineblend. Het was al langer bekend dat de Guardians of the Galaxy een belangrijke rol zullen spelen in Avengers: Infinity War. Daar zal het prettig gestoorde superheldenteam zij aan zij vechten met onder anderen Captain America, Thor en Spider-Man tegen de almachtige Thanos. Vin Diesel zal opnieuw de stem inspreken van de houterige Marvel-held!

Avengers: Infinity War verschijnt volgend jaar april in de bioscopen.