Goed nieuws voor de fans van Teen Wolf! Het zesde (en laatste!) seizoen van de populaire MTV-serie is sinds vandaag te zien op Netflix!

Article continues after the ad

Zoektocht

De liefhebbers hebben er even op moet wachten, maar vandaag maakte Netflix bekend dat het zesde seizoen van Teen Wolf nu te zien is bij de streaming-gigant. In dit seizoen zitten Scott (Tyler Posey) en zijn vrienden in het laatste studiejaar van Beacons Hills High. Daar worden ze geconfronteerd met nieuwe vijanden. Deze hebben de griezelige gave hebben om het geheugen te wissen van hun slachtoffers. Niet echt handig, zo vlak voor het eindexamen. Ondertussen gaat de zoektocht naar Stiles (Dylan O’Brien) onverminderd door!

Reboot?

Volgens veel fans is het zesde seizoen een van de spectaculairste seizoenen ooit. Daarnaast zullen veel oude bekenden hun opwachting maken. Helemaal vreemd is dit niet, want het zesde seizoen is namelijk ook meteen het laatste seizoen van de hitserie. Maar niet getreurd, tijdens de San Diego Comic-Con werd al voorzichtig gehint op een toekomstige reboot van Teen Wolf. Tot die tijd zullen we zuinigjes aan doen met de (voorlopig?) laatste afleveringen van dit tienerdrama met een bovennatuurlijke twist!