Gooi je haar los en grom je tanden bloot! ’s Werelds bekendste weerwolf komt langs op Heroes Dutch Comic Con in Utrecht!

Tyler Posey, bekend als Scott McCall uit de tienerhorrorserie Teen Wolf, is op 23 en 24 november van de partij in Utrecht. De acteur/hunk is verder bekend van de horrorfilm Truth Or Dare, uit 2018.de horrorfilm Truth Or Dare, uit 2018.

Article continues after the ad

 

Chandler Riggs, Evanna Lynch, Ian Ziering en Maria Avgeropoulos komen ook langs, nadat Michiel Huisman en Colin O'Donoghue jammerlijk moesten afzeggen. Eigenlijk waren de zaterdagkaarten voor Dutch Comic Con uitverkocht, maar de organisatie heeft er toch nog een paar gevonden in een oude sokkenla. Als je er vlug bij bent kun je misschien nog een ticket bestellen.

Teen Wolf

Tyler Posey is op zaterdag én zondag beschikbaar voor foto’s, handtekeningen en een ‘meet and greet’. Posey is wel de duurste celebrity om mee op de foto te gaan; je maakt een kiekje met hem voor €70,- Voor een paar tientjes minder sta je op de gevoelige plaat met Chandler Riggs (The Walking Dead), Ian Ziering (Beverly Hills 90210), Evanna Lynch (Harry Potter) of Marie Avgeropoulos (The 100).

Heroes Dutch Comic Con vindt op 23 en 24 november plaats in de Jaarbeurs Utrecht. Misschien zien we je daar! Alle afleveringen van Teen Wolf zijn te zien op Netflix, als je je misschien afvraagt waar het allemaal om te doen is!