Catelynn & Tyler, Teen Mom

Onze favoriete Teen Mom-sterren Catelynn en Tyler lijken opnieuw een kindje te verwachten! De MTV-persoonlijkheden showen een echo op Instagram, maar is het waarheid of draait het slechts om clickbait? 

Article continues after the ad

Catelynn (28) en Tyler (28) zijn al heel wat jaartjes op televisie te zien. Hun avontuur begon namelijk al in 2009 toen ze samen deelnamen aan het realityprogramma 16 & Pregnant. Zij kozen ervoor - als één van de weinige koppels - om hun kindje Carly ter adoptie af te staan. In de vervolgserie Teen Mom was te zien hoe het hen in de jaren daarna verging: ze bleven (ondanks hun problemen hier en daar) samen, trouwden zelfs en bezegelden hun liefdesgeluk met nog meer kinderen. Dat is een heel ander leven dan de meeste andere sterren uit deze show.

Een jongetje

Na de geboortes van Novalee (in 2015) en Vaeda (in 2019) lijkt het er nu op dat er een vierde kind aan zit te komen, maar we weten het nog niet helemaal zeker. De onderstaande echo zou namelijk ook gewoon pure clickbait kunnen zijn. Mocht het wel waarheid zijn, is het verrassend genoeg voor het eerst een jongetje. "Hoe zullen we HEM noemen?", vraagt het stel namelijk aan hun volgers op Instagram. We gaan afwachten of Catelynn binnenkort inderdaad met een zwangere buik opduikt.