De X-Men-tienerhorrorfilm The New Mutants heeft een gruwelijke nieuwe teaser! We zien niet alleen nieuwe (enge!) beelden, maar dit bevestigt ook dat de film écht binnenkort in première gaat.

The New Mutants werd aanvankelijk gezien als een originele nieuwe superheldenfilm: eentje die zich richtte op bovennatuurlijke horror, met een paar jonge leden van de X-Men. De makers werden het echter niet eens hóé eng de film precies moest worden, dus werden grote gedeeltes meerdere keren opgenomen, wat voor veel vertraging zorgde. Daarna werd de film nog een paar keer uitgesteld, en werd zelfs een soort running gag. Zelfs de acteurs hadden er weinig vertrouwen in!

Toch ziet de korte trailer er écht cool uit!

Article continues after the ad

Wriemelende beestjes, een of ander monster zonder gezicht (maar mét tanden!)… The New Mutants lijkt de belofte van een X-Men-horrorfilm waar te maken. Wat misschien nog wel belangrijker is, is dat de teaser op dít moment uitgebracht wordt.

Veel mensen dachten dat de film (wéér!) uitgesteld zou worden door de coronacrisis. Dat de teaser zo’n twee weken voor de première uitgebracht wijst erop dat de film (tegen alle verwachtingen in!) tóch binnenkort in de bioscoop draait.

The New Mutants

The New Mutants leek lange tijd vervloekt, en even dachten we dat de film uiteindelijk op Disney+ zou belanden. De (Nederlandse) première van 2 september maakt de film niet heel erg kansrijk om volle zalen te trekken. Het is wel slim om een film waar je weinig van verwacht in de bioscoop uit te brengen, om te testen of het publiek een biosbezoekje weer aandurft. Met The New Mutants kan het wel, met het peperdure Mulan blijkbaar niet