De Netflix-serie Chilling Adventures of Sabrina groeide dankzij de combinatie van horror, romantiek en zwarte humor uit tot een culthit. En onze favoriete tienerheks is gelukkig nog lang niet van plan om haar bezem aan de wilgen te hangen!

Kerstspecial

Liefhebbers van Chilling Adventures of Sabrina hebben een hoop om naar uit te kijken. Over een kleine twee weken verschijnt er een heuse kerstspecial, genaamd Chilling Adventures of Sabrina: A Midwinter's Tale. Maar de fans zitten natuurlijk vooral te wachten op het nieuwe seizoen van deze duistere Netflix-serie. Gelukkig laat dat niet al te lang meer op zich wachten. Het tweede hoofdstuk van Chilling Adventures of Sabrina is komend voorjaar al te zien bij Netflix!

Article continues after the ad

 

Zwarte magie

In een eerste teaser wordt onthuld dat de serie terugkeert op 5 april 2019. Het tweede seizoen telt negen afleveringen. Dat is één aflevering minder dan de eerste reeks, maar dat wordt ruimschoots gecompenseerd door de genoemde kerstspecial. Daarnaast bevat de trailer voor het tweede seizoen weer alle ingrediënten die de deze Netflix-serie in no-time een culthit maakte: hekserij, romantiek, zwarte magie en natuurlijk de onweerstaanbare Kiernan Shipka in de rol van Sabrina!