Deze week is het zover: dan stapt Bruno Mars in bij James Corden voor een potje Carpool Karaoke. Om alvast in de stemming te komen, dropte Corden alvast deze teaser op YouTube!

Article continues after the ad

Duizelingwekkend

Dat de Carpool Karaokes van The Late Late Show populair zijn, is zacht uitgedrukt. De aflevering waarin zangeres Adele meedeed was met een duizelingwekkende 136 miljoen views zelfs de populairste video van het jaar. Geen wonder dat muzikanten in de rij staan om een lift te krijgen van talkshow-host James Corden. Na onder meer Madonna, Justin Bieber en Lady Gaga is deze keer Bruno Mars aan de beurt!

Beyoncé

De hele video zal waarschijnlijk in de loop van morgen online verschijnen (vanavond wordt het uitgezonden op de Amerikaanse televisie), maar vandaag werd er al een tipje van de sluier opgelicht. Uiteraard mag '24K Magic', de hitsingle van het gelijknamige album niet ontbreken. Corden verklapte overigens al eerder dat Madonna, Bruno Mars en Beyoncé bovenaan zijn verlanglijstje stonden, dus het is de vraag hoelang het nog duurt voor Queen B instapt bij de meest toonvaste taxichauffeur op televisie!  

Wij zijn benieuwd naar jouw mening. Wat vind jij van Superguide.nl? Vul onze enquête in!