Roy Donders

Ex-realityster, volkszanger én mediapersoonlijkheid Roy Donders - die nog steeds hoopt op een comeback van zijn oude soap - gooit zijn Tilburgse paleisje in de verkoop. De foto's en de prijs zijn niet mals!

Article continues after the ad

Royke, laatst nog in het nieuws door zijn boze ex-vriendje, vindt het tijd voor iets anders. Hij heeft zijn 'skôn Tilburgs paleiske', zoals Brabanders het zullen noemen, op Funda gezet. "Tijd voor een nieuwe fase van mijn leven", kondigt Roy aan op Instagram.

In de verkoop

De makelaar weet het - met een vleugje fantasie - wel te verkopen. "De woning beschikt over een sfeervolle patiotuin waarbij je in de zomer zomaar zou kunnen denken dat je in Spanje bent", klinkt het in de advertentie. Het paleis is een dikke 232 vierkante meter en je krijgt er een dosis luxe voor terug. "In alle rust kun je hier genieten van je eigen jacuzzi, sauna of Turks stoombad. Maar ook heerlijk samen tot rust komen in de riante whirlpool ter plaatse van de badkamer is een optie." En eh... daar is de prijs ook wel naar. Royke vraagt er € 465.000 k.k. voor!


Veel meegemaakt

Roy heeft naar eigen zeggen heel veel meegemaakt in het paleisje. "Ik heb er veel gelachen, gehuild, heeeeel veel meegemaakt, successen beleefd maar zeker ook minder leuke dingen beleefd." Waar hij nu naartoe gaat, weten we niet. "Ik ben klaar voor iets nieuws en draag mijn huis graag over aan nieuwe bewoners."