Martien Meiland en vrouw Erica van Chateau Meiland

Het moment suprême is eindelijk aangebroken: de familie Meiland heeft hun B&B-kasteel Chateau Marillaux officieel in de verkoop gegooid! Nu weten we dus ook met hoeveel euro potentiële kopers rekening moeten houden.

Article continues after the ad

Volgens Shownieuws staat 't GIGANTISCHE kasteel (check die grootte!) nu echt te koop en inderdaad: op de officiële site van Chateau Marillaux vind je nu álle info die je als koper nodig hebt. Nu alleen nog even toevoegen 'Nadège verplicht bij aankoop' en dan is het helemaal compleet!

Vraagprijs

De vraagprijs? Die staat op 1.250.000 k.k. "Deze prijs is inclusief meubelen, zwembad/terras meubilair, zitmaaier en zaken om de B&B te runnen zoals boekingssite, linnengoed, servies, wasmachines e.d", zo beschrijven De Meilandjes, die na de verkoop verkassen naar een woonboerderij in Hengelo.

Kopen, kopen, kopen

De familie weet het Chateau prachtig aan te prijzen. Het water loopt Funda-fanatiekelingen in de mond bij het lezen van zulke teksten: "Kasteel (1870) van 950 m2 met gîte voor 6 personen, zwembad (2019) en kapschuur, op een terrein van ruim 6 hectare. Ligging 12 km van de porseleinstad Limoges."

Geschiedenis

Zoals we in Chateau Meiland al een beetje meekregen: het kasteel kent een rijke geschiedenis. "Omdat het kasteel tot 2019 in bezit is geweest van dezelfde familie zijn bijna alle originele details bewaard gebleven." Wil je meer weten? De Meilandjes hebben alle info - tot de plattegrond aan toe - vrijgegeven op hun site!

Chateau Meiland viert een feestje!

Chateau Meiland bestaat 1 jaar: Wat góeeeeed! Dat wordt wijnen, wijnen, wijnen...🍷🍷🍷

Geplaatst door Shownieuws op Woensdag 20 mei 2020