Samantha de Jong, Barbie

Heb je altijd al een berichtje van Barbie willen hebben, dat ze speciaal voor jou inspreekt? Dan heb je geluk! Voor 25 euro kun je zo een boodschap van Samantha de Jong kopen. Op Instagram maakt ze dit heugelijke nieuws bekend. 

ShoutOut VIP

Op de site ShoutOut VIP geven een hoop BN'ers je de kans een persoonlijke shoutout van ze te kopen. Zo kan je voor 50 euro een berichtje van Ferry Doedens of Johnny Kraaijkamp krijgen en zelfs van de veelbesproken Rogier uit The Voice Kids kun je voor 10 piek een filmpje kopen. Bridget Maasland deed eerder ook aan dit leuke idee mee, maar stopte na een dag al met de schnabbel. Nu voegt Samantha zich ook toe aan deze lange lijst BN'ers met een bijbaantje. 

Wil jij een persoonlijke boodschap van mij? @shout.out.vip #boodschap #proud Check de website; https://shoutout.vip/vips/samanthadejong

Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.

Het leven van Samantha

Samantha de Jong is de laatste tijd het middelpunt van de aandacht. Toen ze betrokken was bij een zeer heftig auto-ongeluk, kwam ze er in het ziekenhuis achter dat ze opnieuw in verwachting is . Hierna bleef Samantha in het nieuws verschijnen. Van haar nieuwe YouTube-kanaal tot het gender reveal feestje van haar nu al bekende baby.  

Article continues after the ad