Goedele Liekens, dochter Merel

Een seksuologe als moeder hebben, betekent nog niet dat je er ook met haar over praat. Merel Cockmartin (22), de dochter van (tv-)seksuologe Goedele Liekens, maakt dat nu duidelijk in een interview met het Vlaamse blad HUMO.

Article continues after the ad

Goedele Liekens mag dan in het programma Goedele on Top alles horen over het seksleven van de kandidaten van Temptation Island, maar de verhalen van haar oudste dochter Merel blijven haar bespaard. "Uitweiden over mijn seksleven zal ik niet snel doen, ook al is mama seksuologe", zo geeft de 22-jarige dochter aan in een interview.

Durex reclame

Toch probeert de seksuologe het wel. "Toen we op tv eens naar een reclame voor Durex zaten te kijken, vond zij dat een geschikt moment om mij te vragen of ik snel en veel klaarkwam. Sorry, maar daar antwoord ik niet op." En dat begrijpen we maar al te goed!

De leuke kant

Zou Merel dan ook met schaamrood op haar kaken naar haar moeder kijken of kiest ze eerder voor de Netflix-reeks Sex Education? Hoewel we daar het antwoord niet op weten, geeft ze in datzelfde interview wel aan dat ze altijd positief keek naar het werk van haar moeder. "Vooral omdat we (Merel en haar zus Celeste, red.) toen alleen de leuke kant zagen: filmpremières mogen bijwonen, vaak in de make-upstoel zitten en zo. We wisten niet wat er nog meer bij kwam kijken." Zelf kiest ze toch liever voor een baan in economische richting.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Merel Cockmartin (@merelcockmartin) op

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Merel Cockmartin (@merelcockmartin) op