Honden spelen altijd een belangrijke rol in de John Wick-films. De eerste film draaide zelfs om het feit dat Johns geliefde huisdier stierf. Sindsdien is er altijd wel een hond in de buurt van de huurmoordenaar. Toen de trailer van John Wick 3 vorige week uitkwam, werden niet alleen fans maar ook honden erg blij!

Article continues after the ad

De honden lijken vooral erg nieuwsgierig te zijn naar John Wick: Chapter 3 – Parabellum. Een van de kleinere beestjes is zelfs zeer enthousiast want hij blijft maar blaffen! Waarschijnlijk is er toch iets dat hun aandacht trekt want meestal kunnen honden niet een hele trailer uitzitten. Zie ze hieronder reageren op de filmbeelden.

Andere dieren

16 mei is het derde hoofdstuk van John Wick te zien in de bioscoop. John is in deze film op de vlucht en neemt daarvoor zelfs plaats op een paard! Er wordt ook weer flink geschoten, zelfs nog meer dan voorheen. Verder is Halle Berry voor het eerst te zien in de reeks, als huurmoordenaar Sofia. Een geheimzinnige vrouw met - net als John - een voorliefde voor honden. Een perfect match dus.