In deze bizarre mash-up/cross-over van Orange Is The New Black en Black Mirror worden maken Poussey (Samira Wiley) en Taystee (Danielle Brooks) er weer een feestje van.

Article continues after the ad

Eerder trakteerde Netflix ons al op de eerste zenuwslopende minuut van het vijfde seizoen van Orange Is The New Black en de volledige trailer. Maar Netflix’ nieuwste teaser van OITNB is wat… eh… apart.

Black Mirror

De video is een knipoog naar de aflevering San Junipero van de Netflix-serie Black Mirror, waarin twee vrouwen een relatie opbouwen in een virtual reality-wereld. Black Mirror is een duistere serie over de schaduwzijde van de moderne samenleving die volledig wordt bepaald door technologie.

Wat dit met OITNB te maken heeft? Waarschijnlijk niet veel, buiten dat beide series het woord ‘Black’ in de titel hebben. Maar het werkt! Helaas is het maar een droom van Taystee en moet ze terug terugkeren naar de damesgevangenis in Litchfield… of toch niet?

Seizoen 5

Wat we wel met zekerheid kunnen zeggen is dat het nieuwe seizoen van Orange Is The New Black vanaf 9 juni voor je klaar staat op Netflix. Hoera!