Taylor Swift, Ginny & Georgia

De makers van de Netflix-serie Ginny & Georgia hebben de woede op hun hals gehaald van niemand minder dan Taylor Swift. De zangeres bijt na een uitspraak over haar flink van zich af!

Article continues after the ad

Haar woede heeft alles te maken met de laatste aflevering van de show. Hierin sneert dochter Ginny (Antonia Gentry) naar haar moeder Georgina (Brianne Howey) dat ze 'meer mannen verslijt dan Taylor Swift'. 

Seksistisch en luie grap

Deze grap viel logischerwijs totaal niet in goede aarde bij zowel de Swifties (zoals de fans van de zangeres zichzelf noemen) en de zangeres zelf. "Hey Ginny & Georgia. 2010 belde en wil zijn luie en zwaar seksistische grap terug", schrijft de zangeres nu op Twitter nadat fans al een campagne waren begonnen met de hashtag #RespectTaylor. "Wat als we zouden stoppen met het vernederen van hardwerkende vrouwen door dit soort horse shit grappig te noemen?" 

 

Sneer naar Netflix

Naast de makers van de serie krijgt ook streamingdienst Netflix het er van langs. "Na Miss Americana staat deze outfit niet goed bij je", aldus de zangeres die zelf ook haar eigen docu kreeg. "Happy Women's History Month, denk ik dan maar." Lees hieronder de hele tweet van Taylor die in kort tijd al zo'n 160.000 keer is gedeeld en 626.000 keer is geliket. Zowel de makers als Netflix hebben er echter nog niet op gereageerd.


Nog wel benieuwd naar de Netflix-hit Ginny & Georgia? Lees dan snel onze recensie door.