Taylor Swift en Zayn Malk hebben samen een duet opgenomen: I Don’t Wanna Live Forever. Het nummer is een soundtrack voor de film Fifty Shades Darker, het langverwachte vervolg op Fifty Shades of Grey.

Article continues after the ad

Instant hit

Het nummer verscheen vrijdagochtend opeens in de iTunes Store en Swift plaatste een deel van de videoclip op Twitter en Instagram. Malik plaatste op Instagram een foto van het tweetal, samen met een van de katten van Swift. In de Amerikaanse iTunes-lijst stond het nummer binnen een uur op de eerste plaats. Het Twitter-bericht werd binnen een uur bijna 15.000 keer gedeeld.

Run op kaarten

Fifty Shades Darker is het tweede deel van de verfilming van de succesvolle boekentrilogie over de sm-relatie tussen een naïeve studente en een rijke industrieel. De film beleeft op 8 februari de Nederlandse première tijdens de Ladies Night. Op deze avond is twee maanden van tevoren al een stormloop ontstaan; nu al zijn er 30.000 tickets verkocht. Hiermee lijkt deze Ladies Night het record van voorganger Fifty Shades of Grey te gaan breken; deze trok 88.000 bezoekers.

Bekijk hieronder de trailer van Fifty Shades Darker: