André Hazes, interview Rachel

Hij zat al bijna een jaar in de pijplijn, maar André Hazes' tattoo-programma Getekend voor het Leven komt eindelijk naar SBS6. 

Article continues after the ad

Getekend voor het Leven is vanaf dinsdag 25 augustus elke week te zien op SBS6, maakte de zender vandaag bekend. 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

André Hazes krijgt in de zomer van 2020 zijn eigen programma op SBS 6: Getekend voor het leven. Hierin gaat hij in gesprek met mensen die enorm veel spijt hebben van hun tatoeage, waarna ze een intensief traject ingaan om de tattoo weg te laten laseren. Schrijnende verhalen In elke aflevering van Getekend voor het leven maakt Hazes kennis met twee personen die hun zichtbare tattoos al jaren betreuren. Ze voelen zich letterlijk getekend voor het leven en dus gaat Hazes met ze in gesprek: wat zijn de bijzondere en soms schrijnende verhalen achter de tatoeages, hoort aan waar ze tegenaan lopen, hoe ze in een sociaal isolement zijn geraakt of soms helemaal de straat niet meer op durven. De deelnemers komen zelfs niet meer in aanmerking voor een baan. Tijd voor hulp, dus.

Een bericht gedeeld door Andre Hazes (@andrehazes) op


Wat is Getekend voor het Leven?

In Getekend voor het Leven begeleidt André, zelf ook niet vies van tattoo's, elke aflevering twee mensen die hun tatoeages betreuren. Die gaan vervolgens een traject in waarbij ze de inkt langzaam maar zeker volledig weg laten laseren.

Heftig

Het gaat om schrijnende verhalen, zo kondigde SBS6 aan. Mensen vertellen over het verhaal achter de tatoeages en onthullen waarom ze er zo'n spijt van hebben. Sommige deelnemers raakten zelfs in een sociaal isolement en durfden de straat niet meer op. In samenwerking met Stichting Spijt van Tattoo bieden Andy en Dex van Tattoo No More deze deelnemers een redding: weglaseren.

Getekend voor het Leven is vanaf dinsdag 25 augustus elke week om 20:30 uur te zien op SBS6.