Tatjana Šimić, Bart Ettekoven

Tatjana Šimić heeft het helemaal gehad met Shownieuws-presentator Bart Ettekoven. Het is - volgens de Flodder-actrice - zelfs zo erg dat hij haar de showmedia heeft uitgejaagd! 

Article continues after the ad

Dat laat ze weten in de Story.

Buikpijn

Volgens Tatjana kreeg ze van Shownieuws het verzoek om een speciale videoboodschap in te spreken over haar avonturen tijdens de lockdown in Monaco en daar ging ze dan ook gewoon op in. Helaas schoot dat Bart (die overigens zelf ook weleens uithaalt) in het verkeerde keelgat. Hij kon het niet laten om er een opmerking over te maken toen zijn collega's medelijden met haar kregen. "Jongens, mag ik even zeggen dat ik hier een beetje buikpijn van krijg? Er zijn mensen die hun huur niet meer kunnen betalen, die ziek in het ziekenhuis liggen en dan gaan wij nu doen alsof zij zielig is?" 

Laat me met rust

Tatjana is verbijsterd over zijn kille opmerking. "Ze hadden mij gevraagd om iets te vertellen, dat idee kwam echt niet bij mij vandaan", maakt ze duidelijk. "En dan gaat zo'n jongen daar zitten roepen dat niemand medelijden met mij hoeft te hebben. Wie zegt dat dan? Ik heb hem toch nooit gevraagd om medelijden met mij te hebben." De actrice is er dan ook helemaal klaar mee. "Ik ben helemaal geen artiest meer. Dertig jaar lang heeft iedereen een mening over mij kunnen hebben, nu wil ik er niets meer mee te maken hebben. Laat me met rust."

Ach, laten we hopen dat dit 'relletje' snel weer is overgewaaid.