Tatjana Simic uit Flodder

Op 1 oktober verschijnt De Dick Maas Methode in de bioscopen. Zoals de titel al weggeeft belicht deze documentaire het werk van de regisseur die tekende voor hits als Flodder, Amsterdamned en Sint. En natuurlijk mag Tatjana Simic niet ontbreken in de docu. Zij groeide dankzij haar rol van Kees Flodder uit tot een van de grootste sekssymbolen van Nederland. Hoe kijkt zij nu terug op die roemruchte ‘Oh buurman, wat doet u nu’-scène?
 

Gechanteerd

Ik vond het wel eng om te doen. Maar het stond in het script, dus heb ik het maar gedaan”, vertelt Tatjana in een uitgebreid interview met het AD. Zelfs ziet zij het trouwens ‘niet echt als een seksscène’. “Het was vooral ook geestig. Bovendien had het een functie, omdat die man later wordt gechanteerd”, vertelt de Flodder-actrice.

Levende legende

Tatjana baalt er echter wel van dat ze nooit andere grote rollen kreeg aangeboden. “Ik denk dat veel producenten niet verder konden kijken dan mijn rol als Kees. Ze dachten zeker dat ik de hele dag in een kort rokje en met de borsten vooruit rondliep.” Maar spijt van haar rol in Flodder heeft zij niet: “Mijn levenspartner Lex zei van de week tegen me zei dat ik door Flodder een levende legende ben. Dat is toch grappig?’’

Article continues after the ad

Benieuwd wat Tatjana tegenwoordig nog meer uitspookt? Lees dan hoe het nu gaat met Tatjana Simic!