Tanya Roberts in A View to a Kill

Tanya Roberts, bekend van Charlie’s Angels, That 70’s Show én natuurlijk als ‘Bond-girl’ (In A View to a Kill, níet You Only Live Twice) is alsnog overleden, en dit keer definitief. De actrice werd de afgelopen dagen doodverklaard, maar bleek nog in leven!

De verwarring werd (waarschijnlijk) veroorzaakt door het coronaprotocol van het ziekenhuis waar Tanya Roberts lag. Haar partner Lance O’Brien mocht het ziekenhuis in principe niet in, totdat de artsen dachten dat Roberts haar laatste adem zou uitblazen. O’Brien meldde aan Roberts manager dat hij “afscheid genomen had van zijn geliefde”, en die dacht dat de actrice daarom overleden was.. Later werd O'Brien door een arts gebeld, die meldde dat Roberts nog leefde, terwijl hij werd geïnterviewd over haar overlijden!

Tanya Roberts: 1955 - 2021

O’Brien kreeg gisteravond rond 21:00 uur (06:00 uur in Nederland) alsnog bericht van het ziekenhuis dat Tanya Roberts overleden was. De doodsoorzaak is niet bekendgemaakt, maar O’Brien deelde wel dat het niet om een Covid-19-besmetting ging. Volgens O’Brien had Roberts last van een urineweginfectie, die zich ontwikkelde tot een bloedvergiftiging.

Article continues after the ad

Tanya Roberts zakte op Kerstavond in elkaar, terwijl ze haar honden uitliet. De actrice lag ruim een week aan een beademingsapparaat, maar wist helaas niet meer te herstellen. Tanya Roberts werd 65 jaar.