johnny de mol
Source
Beeld: BrunoPress

Johnny de Mol kreeg gisteren veel kritiek te verduren na zijn optreden in Thank You For The Music. Nu reageert ook Talpa op de ophef!

Woedende reacties

Gisteravond was het weer tijd voor een nieuwe aflevering van Thank You For The Music. Maar het gedrag van Johnny de Mol trok meer aandacht dan de optredens van de kandidaten. Tijdens het optreden van Ryan Song was te zien hoe hij achter de zanger ging staan, hem vastpakte en herhaaldelijk rook aan zijn hals. Het gewraakte fragment leidde al snel tot woedende reacties. En hoewel de suggesties dat de kandidaat ook nog eens minderjarig was al snel werden ontkracht (Song zou 26 jaar oud zijn), meenden veel kijkers dat Johnny de Mol toch veel te ver was gegaan.


‘Uit enthousiasme’

Een woordvoerster van Talpa verklaart tegenover het AD echter dat het spraakmakende fragment uit zijn verband is getrokken. “Als captain van het concurrerende team springt Johnny uit enthousiasme op het podium waardoor hij hem probeert af te leiden tijdens zijn optreden en punten voor zijn team probeert te vergaren. Dat is ook onderdeel van het spel in Thank You For The Music”, aldus de zegsvrouw.

Article continues after the ad

 


Ophef

Het was absoluut niet Johnny’s bedoeling om Ryan met zijn reactie een ongemakkelijk gevoel te geven en Johnny heeft hem dat na de uitzending ook laten weten”, zo luidt de verklaring van Talpa Network. Johnny de Mol heeft nog niet persoonlijk gereageerd op de ophef.