Taika Waititi behind the scenes bij Jojo Rabbit

Lucasfilm heeft Jojo Rabbit-regisseur Taika Waititi gevraagd om een nieuwe Star Wars te maken.

Article continues after the ad

Dat meldt The Hollywood Reporter op basis van 'bronnen'. Hmmm. lekker vaag allemaal, maar we hebben het hier wel over het über-betrouwbare THR. Dit zal wel kloppen! Wat we nog niet weten? Nou, best veel. Wanneer de film moet uitkomen, of het gaat om die Skywalker-vrije film óf dat SW-project van MCU-opperbaas Kevin Feige. Ook is nog niet duidelijk of Taika al heeft geaccepteerd (of niet).

 

Taika Waititi

Je kent Taika waarschijnlijk erg goed. Zo regisseerde hij onder meer topfilms als Thor: Ragnarok en het recent uitgekomen meesterwerkje Jojo Rabbit, tevens genomineerd voor een Oscar. Hierin speelde hij ook nog een belangrijke bijrol als 'denkbeeldige Hitler'. Pak 'm nog mee nu 'ie nog in de bioscopen draait!


Star Wars-bekende

Taika, die ook de aankomende Thor: Love and Thunder-film gaat maken, is géén onbekende in de wereld van Star Wars. Zo sprak hij de stem in van bounty hunter-droid IG-11 in The Mandalorian én regisseerde hij die verbluffende seizoensfinale. Een Star Wars-film maken klinkt in ieder geval als een logische stap in zijn toch al indrukwekkende Hollywood-carrière!