Sylvie Meis
Source
Sylvie Meis, Instagram

Presentatrice en media-fenomeen Sylvie Meis vreesde voor het zogenoemde empty nest syndrome nu haar zoontje Damián bij zijn vader Rafael van der Vaart woont. En om dat nare gevoel voor even uit te stellen, besloot ze zich af te zonderen door de zon op te zoeken.

Article continues after the ad

Sylvie zoekt wel vaker de zon op, maar na het emotionele afscheid in Denemarken bij Rafael en zijn vrouw Estavana Polman, waar Damián gaat voetballen, moest ze eerst even bijkomen voordat ze weer thuis zou komen zonder zoon, zo onthult ze in een interview met RTL Deutschland.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Go chase your dreams baby @vandervaart.23 #proudofyou ❤️ #photocred @litchi_cyril_photographe

Een bericht gedeeld door Sylvie Meis (@sylviemeis) op


Empty nest syndrome

Sylvie plakte er een directe vakantie naar de Franse zuidkust aan vast. Samen met haar verloofde Niclas Castello - hun aankomende huwelijk is ook niet zonder problemen - genoot ze van de zon. "Om mij af te zonderen en om het empty nest syndrome nog even niet te voelen", legt Sylvie uit. "En om niet meteen naar huis te gaan, naar mijn normale leven, want dat is nu natuurlijk compleet anders."

Sylvie en Damián

Ze heeft dus nog wel even tijd nodig om te wennen aan een leven zonder haar zoon in de buurt. Zoals je misschien wel weet woont Sylvie namelijk al sinds jaar en dag in Hamburg. En sinds 2013 woonde Damián bij haar in. Tot nu dus. De Van der Vaart-telg gaat zijn vader achterna en is gescout voor een voetbalclub in Denemarken. Moeder en zoon hebben nu toch nog dagelijks contact. "Gelukkig bellen en facetimen we veel en elk weekend ga ik naar hem toe. Dat helpt."