Sylvie Meis en Niclas Castello

Damián Van der Vaart woonde jarenlang bij zijn moeder Sylvie Meis in Duitsland, maar na zijn voetbaltransfer naar het Deense Esbjerg, waar zijn pa Rafael ook woont, heeft 'ie Duitsland achter zich gelaten. Maar gelukkig komt mama Sylvie gewoon op bezoek!

Article continues after the ad

Sylvie moest haar oogappel een tijdje geleden loslaten en plakte er direct een vakantie aan vast om het empty nest syndrome dat bij thuiskomst wacht nog effe te ontlopen. Ze beloofde toen al dat ze elk weekend naar Denemarken zou afreizen om Damián in haar armen te sluiten en afgelopen weekend voegde ze al direct daad bij 't woord.

Groot gemis

Dat ze Damián niet meer bij haar heeft wonen, is natuurlijk een grote klap voor Sylvie. Zo'n weerzien - dat Sylvie met haar volgers deelde op Insta - is dan natuurlijk hartstikke fijn! "Pure zaligheid", schrijft ze bij de zoete foto met de hashtags #myboy en #loveofmylife. "Wat heb ik je gemist."

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pure Bliss❤️ HOW I’ve missed you @vandervaart.23 #myboy #loveofmylife

Een bericht gedeeld door Sylvie Meis (@sylviemeis) op


Bruiloft

Sylvie, die laatst nog even een corona-schrik kreeg te verwerken, gaat binnenkort trouwen met haar verloofde Niclas Castello, een beroemd kunstenaar. Het grote feest moet volgende maand al plaatsvinden, maar helaas voor Sylvie speelt er een potentieel drama rond het huwelijk...