Vandaag is een bijzondere dag voor Sylvie Meis! De oud-presentatrice treedt binnenkort in het huwelijk met de Duitse kunstenaar Niclas Castello, en viert haar vrijgezellenfeest poserend in bikini, zoals men dat doet.

Samen met een paar vriendinnen uit de ‘Hamburg crew’ viert Sylvie dit weekend haar vrijgezellenfeest. Aan alles was gedacht: macarons, champagne en natuurlijk een ‘piemeltaart’. Niet zomaar eentje, maar een exemplaar van goud. Ongetwijfeld bedoeld om Johan Derksen uit de tent te lokken, maar die heeft het momenteel waarschijnlijk te druk met andere dingen.

Article continues after the ad

Na een ritje in de roze ‘stretch limo’ poseerde Sylvie nog even bij een enorme opblaastrouwring, gehuld in een bikini van het kleinere soort.

 

Sylvie Meis lekker met de meiden!

We verwachten dat Sylvie Hamburg en omgeving dit weekend onveilig blijft maken. Sylvie en Niclas waren van plan om een ‘kleine bruiloft’ te houden in juni, maar door het coronavirus moest het huwelijk uitgesteld worden. Wanneer ze wél in het huwelijksbootje stappen is nog niet bekend, en waarschijnlijk houden Meis en Castello de precieze datum geheim.

De jurk is in elk geval al uitgezocht! Meis koos voor een jurk van het Israëlische modehuis Galia Lahav. Hoewel de ceremonie klein blijft, verwachten we wel dat Sylvie een exclusieve locatie uitkiest: geen goedkope waar ze steeds maar herkend wordt. Het worden waarschijnlijk niet de Malediven!