Sylvie Meis

De jurk is binnen dus het feest van Sylvie Meis kan beginnen! Helaas moeten vader en moeder Meis de bruiloft van hun dochter overslaan. Door het coronavirus is het niet veilig voor de ouders. Sylvie's vader Ron (66) kampt met een nierziekte en zijn vrouw Rita is vanwege besmettingsgevaar genoodzaakt bij hem te blijven.

Sylvie noemt de beslissing in een interview aan het Duitse Bild ‘ongelooflijk pijnlijk’. Gelukkig heeft de familie een creatieve oplossing bedacht: Ron en Rita kunnen de plechtigheid volgen via een livestream. Wat fijn, zo zijn ze er toch nog een beetje bij!

Toscaanse bruiloft

De komende vier dagen vieren Sylvie Meis en kunstenaar Niclas Castello hun liefde voor elkaar in Toscane. Het stel kent elkaar zo’n anderhalf jaar. Vandaag vindt het officiële gedeelte plaats en worden de handtekeningen gezet; de echte bruiloft is zaterdag.

Article continues after the ad

Klein maar fijn

Morgen worden de rest van de gasten (van de intieme trouwerij) ingevlogen naar Villa Cora, voor een goed feestje in Sylvie-stijl. De aanwezigen moeten wel hun telefoons in Nederland laten, want die zijn op de bruiloft absoluut niet welkom!

Aan zoon Damían is het de taak om zijn moeder weg te geven.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

My everything ❤️ #proudmom @vandervaart.23

A post shared by Sylvie Meis (@sylviemeis) on

 

Klaar voor de liefde van haar leven

"Niclas is mijn grote liefde. Ik voel diep in mijn hart dat hij de juiste is voor mij", laat Sylvie in een interview met Bunte weten. De bride to be is er helemaal klaar voor!

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

It’s the final countdown 💪🏻 #workout #bridetobe

A post shared by Sylvie Meis (@sylviemeis) on