Sylvie Meis, trouwerij

Met Sylvie Meis in je Instagram-overzicht verveel je je geen moment! De blondine trakteerde ons gisteravond namelijk op nog wat prachtige kiekjes van haar bruiloft.

Article continues after the ad

Het is vandaag precies een week geleden dat Sylvie met Niclas Castello (Norbert voor intimi) in het huwelijksbootje trad. Maar wie dacht dat we alle mooie foto's van die dag al hadden gezien, heeft het mis.

Feestje gemist

Na een sprookjesachtige dag voor de blondine was het natuurlijk ook tijd voor een goed (maar coronaproof) feestje. "Let's get this party started", schrijft ze daarom bij haar nieuwe foto. Uiteraard kon de huwelijksdans en een kus met haar nieuwe man niet ontbreken op dit onvergetelijke feest.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Let’s get this party started 🎉 📸 Photo Credit: Action Press by amazing @tali__photography

Een bericht gedeeld door Sylvie Meis (@sylviemeis) opDroom uitgekomen

Ze draagt nog dezelfde jurk die ze eerder op de dag ook aan had. Maar wie goed kijkt, ziet dat er toch een klein detail is veranderd. Mogelijk om ervoor te zorgen dat Sylvie haar heupen los kon gooien, is het achterste stuk weggelaten. Het ziet er wederom prachtig uit! "Make your dreams come true!" Nou, dat heeft Sylvie vast en zeker gedaan. 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Make your dreams come true 🎈 📸 Photo Credit: Action Press by amazing @tali__photography

Een bericht gedeeld door Sylvie Meis (@sylviemeis) op

 

Bruidsboeketje gooien

Het belangrijkste moment voor de gasten mag ook zeker niet ontbreken: het gooien van het bruidsboeket! Na het zien van de onderstaande foto weten we alleen niet welke gast er nu een gelukkige toekomst tegemoet gaat, maar ze gingen er wel voor. Eén ding is vast zeker: de gast in kwestie voldoet in ieder geval wel aan alle opgelegde eisen. Anders had zij die kans nooit gekregen.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

May the bouquet be tossed 💐 📸 Photo Credit: Action Press by amazing @tali__photography

Een bericht gedeeld door Sylvie Meis (@sylviemeis) op