Sylvie Meis

Over minder dan twee weken gaan de wedding bells voor Sylvie Meis en Niclas Castello eindelijk klinken. De twee willen hun vierdaagse bruiloft alleen wél in de inner circle houden, zo blijkt uit een rigoreuze regel die Sylvie en Niclas gaan invoeren. Er mag niets uitlekken!

Article continues after the ad

Sylvie dropte de afgelopen tijd al wat info over haar sprookjeshuwelijk. Zo gaat zoon Damián haar weggeven en showde ze ook al meerdere bruidsjurken. Want een jurk is natuurlijk niet genoeg. In een interview met het Duitse Bunte onthult La Meis dat ze van haar gasten verwacht dat ze hun mobieltjes lekker thuishouden. Die zijn absoluut niet welkom!

Sylvie en Niclas

Er komen naar verluidt zo'n 70 gasten - alleen familieleden en beste vrienden. En dat zijn ongetwijfeld minder gasten dan het high society-koppel voor ogen had. Maar ja: de coronacrisis laat het niet toe dat er doodleuk honderden mensen met elkaar gaan mingelen alsof er niets aan de hand is. De inner circle van Sylvie en Niclas is welkom in het luxe hotel Villa Cora in Florence. Mits ze hun smartphones thuislaten, natuurlijk.

Liefde van haar leven

"Niclas is mijn grote liefde. Ik voel diep in mijn hart dat hij de juiste is voor mij", zegt Sylvie tegen Bunte. "Ik kan haast niet wachten om de trouwring te dragen en eindelijk te kunnen zeggen: 'Niclas is mijn man."