Sylvie Meis in galajurk

Eerder deze maand was Sylvie Meis te gast bij Hoge Bomen, de talkshow van Jeroen van der Boom. Maar het spraakmakende televisie-interview viel niet bij iedereen in de smaak. Met name (het zal je inmiddels niet meer verrassen) Johan Derksen had geen goed woord over voor Sylvie. Hij noemde de diva in een aflevering van Veronica Insideeen golddigger eersteklas’. De kritiek van de besnorde bluesliefhebber maakte de voormalige voetbalvrouw erg verdrietig… Maar inmiddels heeft het verdriet plaatsgemaakt voor een gezonde dosis wraakzucht!
 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

To all my independent ladies 👸🏼 #girlpower #cher

Een bericht gedeeld door Sylvie Meis (@sylviemeis) op


Cher

Via TikTok reageert Sylvie Meis indirect op de beschuldiging dat ze, om in de woorden van Johan Derksen te blijven, alleen valt op ‘jongens met een hele rits creditcards in de portefeuille’. In de korte video is te zien hoe zij haar idool Cher playbackt: “Mijn moeder zei eens: 'Op een dag moet je trouwen met een rijke man. En toen zei ik: 'Mam, ik ben zelf een rijke man’.” De video draagt ze op aan alle onafhankelijke vrouwen.

Status

Het verwijt dat Sylvie nogal belust is op status, gaat natuurlijk al verder terug dan haar interview in Hoge Bomen. Naar eigen zeggen wil ze bijvoorbeeld alleen reizen met het vliegtuig als ze een plekje heeft gescoord in de Business Class. Maar dat schijnt weer een hele andere reden te hebben

Article continues after the ad