Sylvie Meis in bloemetjesjurk

Sylvie Meis is een van de meest veelbesproken vrouwen van Nederland… en niet altijd in positieve zin. Maar de diva put ook kracht uit alle kritiek!

Positieve draai

Het is geen geheim dat niet iedereen fan is van Sylvie Meis. Zo werd ze door Johan Derksen onder meer uitgemaakt voor ‘een golddigger eerste klas’. En ook haar optreden in het interviewprogramma Hoge Bomen kwam haar op felle kritiek te staan. De diva is dus wel wat gewend. Maar Sylvie Meis weet aan alle negativiteit toch nog een positieve draai te geven!
 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

You only miss the shots you don’t take 💥

Een bericht gedeeld door Sylvie Meis (@sylviemeis) op


‘Daar leer ik van’

In de podcast Die Alexander Nebe Show vertelt Sylvie Meis hoe ze omgaat met alle kritiek. “We weten allemaal: die haters zijn er, maar die zijn juist motivatoren voor mij”, zo legt zij uit. “Ik heb voor mijzelf de beslissing genomen dat ik normale kritiek altijd als iets goeds beschouw. Dat hoort erbij en is iets waarmee je jezelf kunt verbeteren, omdat ik daar ook van leer.”

Article continues after the ad

Scheldpartijen

Toch maakt Sylvie Meis wel een duidelijk onderscheid tussen opbouwende kritiek en lompe scheldpartijen. “Alleen alles wat superbeledigend is of echt gemeen, dat negeer ik of ik blokkeer die persoon. Zij hebben ook niets te zoeken op mijn profiel”, verklaart de diva. Kortom, de haters van Sylvie zijn gewaarschuwd!