Sylvie Meis in galajurk

Sylvies Meis stapt morgen in het huwelijksbootje met de Duitse kunstenaar Niclas Castello. We vertelden jullie eerder al dat Sylvie niet wil dat gasten foto’s maken met hun mobieltjes. De diva blijkt echter ook nogal wat andere eisen aan haar trouwfoto’s te stellen!

Geen mobieltjes op bruiloft Sylvie Meis

In een ver verleden liet Sylvie Meis heel Nederland meegenieten van haar bruiloft met Rafael van der Vaart. Ditmaal wil Sylvie haar huwelijk echter voltrekken in besloten kring, ver weg van de camera’s. Zelfs gasten wordt verzocht hun mobieltje thuis te laten! De kans is zodoende klein dat er de komende dagen foto’s uitlekken…  

Eisenlijstje huwelijksfoto's Sylvie en Niclas

Uiteraard wordt er echter wel fotomateriaal geschoten door een professionele fotograaf. Aan het publiceren van die foto's verbindt Sylvie echter ook strenge eisen! Check het eisenlijstje dat het bruidspaar bij de media (via AD) heeft gedeponeerd maar eens. De wereld mag meegenieten van het sprookjeshuwelijk, mits wordt voldaan aan de vermelding van sponsors en partners, waaronder:

  • de maker van de ringen (Michael Greene)
  • de maker van de trouwjurk (Galia Lahav)
  • het merk van de pen waarmee de huwelijksakte wordt ondertekend (Montblanc Meisterstück Le Petit Prince)

Helaas wil Niclas overigens sowieso niet op de gevoelige plaat vastgelegd worden, dus foto's van bruid en bruidegom kunnen we hoe dan ook vergeten...

Article continues after the ad

Sylvie en Niclas stappen morgen in het huwelijksbootje. Helaas kunnen de bruid haar ouders niet bij de bruiloft aanwezig zijn. Sylvie lijkt desalniettemin alles op alles te zetten om er vier(!) memorabele dagen van te maken!