O no… Met haar aanstaande bruiloft in zicht zat Sylvie Meis niet op dit bericht te wachten. De bruid-to-be was namelijk pas geleden nog op vakantie in Saint-Tropez. En nu blijkt er in een van haar favoriete restaurants corona uitgebroken te zijn!

Sylvie Meis bezocht inmiddels gesloten terras

Het iconische caféterras Sénéquier in de haven van Saint-Tropez is per direct gesloten vanwege een corona-uitbraak onder het personeel. En dat had mogelijk (voor de tweede keer!) problematische gevolgen kunnen hebben voor vaste bezoekster Sylvie Meis, die er zelfs afgelopen week nog te gast was met haar verloofde Niclas Castello

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bonjour Saint Tropez 🥐☕️ #happysunday #werbungwegenmarkierung

Een bericht gedeeld door Sylvie Meis (@sylviemeis) op

Sylvie Meis test negatief op corona

Het Franse Nice-Matin meldt dat er vanochtend twee medewerkers van Le Sénéquier positief getest zijn op corona. Zodoende moet het restaurant twee weken haar deuren sluiten. Gelukkig kan Sylvie - ondanks dat ze dus pas geleden nog te gast was - opgelucht ademhalen! Haar management laat namelijk aan Shownieuws weten dat ze inmiddels negatief is getest op het virus. En dat betekent dat Sylvie zich weer volledig kan focussen op het organiseren van haar huwelijk in Florence, dat over precies een maand plaatsvindt!

Article continues after the ad

 

Wat Sylvie deze zomer nog meer heeft uitgespookt lees je hier!