Sylvie Meis

Sylvie Meis gaat binnenkort trouwen met haar verloofde Niclas Castello, een beroemd kunstenaar. En zo te horen, is er heel wat om naar uit te kijken tijdens de vierdaagse bruiloft! Een van de dingen waar Sylvie zich het meest op verheugt, is de rol voor haar zoon Damián bij de huwelijksceremonie.

Sylvie haar trouwjurk laat op zich wachten

Sylvie Meis maakt zich op voor haar sprookjeshuwelijk met Niclas Castello. Na uitstel door de coronacrisis vindt de bruiloft volgende maand in Florence plaats. Met andere woorden: het aftellen is begonnen! Helaas verloopt dat aftellen niet helemaal zonder stress… Sylvie vertelt aan Shownieuws dat haar trouwjurk er namelijk nog niet is. En die zou ze ondertussen toch wel graag eens passen!

Zoon Damián geeft Sylvie weg aan Niclas

Gelukkig is er ook heel veel om naar uit te kijken voor Sylvie. De diva vertelt dat zoon Damián haar namelijk zal begeleiden naar de plek waar de ceremonie gaat plaatsvinden. Hij brengt haar dus weg naar verloofde Niclas: “Dat wordt natuurlijk heel spannend. Dat is toch wel heel emotioneel en daar verheug ik me heel erg op!”

Article continues after the ad

We vertelden jullie eerder al over de emotionele hereniging tussen Sylvie en Damián. Gelukkig hoeven de twee elkaar dus ditmaal niet lang te missen! Dat hopen we in ieder geval voor de diva… Het is namelijk nog helemaal niet zeker of al haar geliefden aanwezig kunnen zijn.