Sylvie Meis en Niclas Castello

Sylvie Meis trouwde vorig jaar met haar hubby, de Duitse Hollywood-kunstenaar Niclas Castello - en dat ging allesbehalve geruisloos voorbij. Hoe gaat het nu eigenlijk tussen hen? En klopt er iets van de geruchten dat Niclas op een soort Duitse Second Love-site zit?

Article continues after the ad

Nou, om maar meteen met die laatste vraag te beginnen: dat weten we niet. Sylvie staat in de nieuwe editie van magazine Grazia, waarin ze liefdevol praat over Niclas. Geen vuiltje aan de lucht dus?

Sylvie over Niclas

"De lockdown kwam vlak nadat we trouwden. Het was super dat we die wittebroodsweken ook echt samen thuis konden zijn, vooral omdat Damiàn (de zoon van haar en Rafael van der Vaart, red.) net naar Denemarken was vertrokken", zegt Sylvie tegen het magazine. "Gewoon even samen eten, Netflix kijken en een kop thee drinken."

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Sylvie Meis (@sylviemeis)


'Vrij laten'

De twee zitten natuurlijk in een soort high society jetset-leventje en dan is Niclas ook nog een bekend kunstenaar in 'het wereldje' (dat zelfs tot aan Hollywood reikt). Ze zijn noodgedwongen geen klef 24/7-stelletje en laten elkaar "vrij", zo vertelt Sylvie. "Doordeweeks is hij vaak in zijn atelier, dat uren verwijderd ligt van Hamburg, en ik doe mijn werk hier."

Geruchten over Niclas

Dat laatste zal vooral sensatiezoekers aanspreken: die zien daar vast een link in met het gerucht dat enige tijd geleden door het Duitse InTouch de wereld werd in geslingerd. Het tijdschrift ontdekte dat Niclas onder een schuilnaam op een datingplatform voor getrouwde mensen zou zitten. InTouch had zelfs foto's in handen - al is niet zeker of de man ook echt Niclas was of dat er iemand een fake-profiel van 'm maakte. Sylvie en Niclas hebben allebei nog niet op de geruchten gereageerd...

Even iets héél anders! luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws: