Sylvie Meis

De sprookjesbruiloft van Sylvie Meis en haar man Niclas Castello zit er alweer een tijdje op. De fashionista denk erover na om een van de trouwjurken te doneren aan het goede doel.

In gesprek met Beau Monde vertelt Sylvie over haar plannen: “Ik denk erover om één jurk - die ik aanhad bij het diner - te doneren aan het goede doel. De outfit die ik droeg bij het ontbijt, is een geleende jurk van de catwalk. Die gaat weer terug.” Sylvie verklapt nog niet aan welk goed doel ze de jurk gaat geven.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

May the bouquet be tossed 💐 📸 Photo Credit: Action Press by amazing @tali__photography

A post shared by Sylvie Meis (@sylviemeis) on

 

Article continues after the ad

Zwarte jurk

En de andere jurken? Die gaan niet weg: “Mijn couture ceremonie-dress wil ik, als we ooit een groter huis hebben, op zo'n mooie paspop hangen. De cocktailjurk wil ik misschien wel eens zwart verven.”

De bruiloft van het jaar

Sylvie en haar liefje Niclas, die eigenlijk anders heet, zijn twee weken geleden getrouwd in het luxe vijfsterrenhotel Villa Cora in het zonnige Florence. Het feest begon die donderdag helaas zonder haar ouders. Op zaterdag liep ze eindelijk naar het altaar, waar ze werd weggegeven door zoon Damián. “Van alle grote levensgebeurtenissen die we door de jaren heen hebben gevierd, staat deze dag bovenaan de lijst”, zegt Sylvie in het bijschrift van haar trouwfoto’s.