Sylvie Meis kan het prima vinden met Estevana Polman

De bruiloft van Sylvie Meis was vorige maand dé mediahappening. Eerder ging ze door een dalletje, omdat haar zoon Damián haar huis verliet om bij zijn vader Rafaël van der Vaart te wonen. Hoewel ze het moeilijk had, laat ze zich lovend uit over Van der Vaart en vooral zijn vriendin Estavana Polman!

Damián van der Vaart gaf eerder dit jaar aan zijn vader toch wel érg te missen, en kon gaan voetballen bij de Deense club Esbjerg. Sylvie bleef hierdoor achter met een ‘leeg nest’, en kon hier maar moeilijk aan wennen. Gelukkig had ze haar handen vol met de voorbereiding van haar bruiloft met Niclas Castello.

Article continues after the ad

Sylvie: Estavana is top!

In een interview met FHM prijst Meis haar ex-man Rafaël: “Een jongetje uit Heemskerk dat jong debuteerde bij Ajax en het tot Real Madrid heeft geschopt: waanzinnig!” Zijn vriendin Estavana, die nog steeds op hoog niveau handbalt, heeft Sylvie echter nóg hoger zitten! Voor Meis is Polman de beste sportvrouw van de wereld.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Matchday again Team Esbjerg - Ajax København 18:30 💪🏻

Een bericht gedeeld door Estavana Polman (@estavana) op

“Als je haar levensverhaal kent… wat een vrouw! Ze heeft ooit een gebroken rug opgelopen bij een auto-ongeluk, maar is daarvan ijzersterk teruggekomen. Die vrouw is een focking machine, en I love it! Ik heb supergoed contact met Estavana en dat is ontzettend fijn. Niet alleen voor ons drieeën, maar vooral voor Damián."